Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 250 g Greek yoghurt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Cakes
- 100 g dried chickpeas
- 400 g sweet potatoes, cut in pieces
- 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g rolled oats
- 10 g soy sauce
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch dried chilli flakes
- 100 g fresh baby spinach
- 4 - 6 Tbsp coconut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Orange and Coconut Squares
35 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 dk
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min