Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dip
- 250 g Greek yoghurt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Cakes
- 100 g dried chickpeas
- 400 g sweet potatoes, cut in pieces
- 240 g tinned cannellini beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 20 g rolled oats
- 10 g soy sauce
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch dried chilli flakes
- 100 g fresh baby spinach
- 4 - 6 Tbsp coconut oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30min
Potato Curry
12h 50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Sweet Potato Curry
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Orange and Coconut Squares
35 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min