![Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1429CC78-67C9-4FE8-9D77-39C9EA14B4A0/Derivates/ec6f5f91-3837-4bd2-99e3-36ba2265071b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min