Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 500 g cauliflower florets (2 cm)
- 250 g dried fettuccine
- 20 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp for drizzling
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 30 g nutritional yeast flakes
- 300 g almond milk or non-dairy milk of choice
- 15 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1929 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 17.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 menit
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegan custard
15 menit
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min