Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g blanched almonds
- 100 g celery stalks, cut in 3 pieces
- 80 g red onions, quartered
- 5 g fresh dill leaves
- 480 g cooked chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 1 ripe avocado, cut in pieces (3 cm)
- 80 g lemon juice (approx. 2 lemons)
- 1 Tbsp nutritional yeast flakes
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp smoked paprika
- 2 pinches cayenne pepper
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 40 g
- Calorieën
- 538.1 kJ / 128.6 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 95.6 mg
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Lentil loaf
1h 55 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Vegan Parmesan
15min
Vegan Burger
5h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Bean Burgers
1h 20min