Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad
35 min
Popcorn and Buckwheat Bread
2 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Bolivian Rice Pilaf
45 dk
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 dk
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 Std.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min