Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Puy Lentil Dip
45min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min