Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 100 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 1 lemon, finely grated zest and juice
Salad
- 200 g dried green lentils
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g millet grains
- 450 g pomegranate seeds, or to taste
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Colourful Quinoa Salad
40min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Puy Lentil Dip
45 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Cauliflower "Couscous" Salad
10min