Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1073 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1j 15 menit
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 menit
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 menit
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Houmous Salad Dressing
5 Min