Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1073 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3u. 40min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.