Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g bulgar wheat (see tip)
- 120 g water, boiling
- 4 peppers, mixed
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
- 10 g fresh mint leaves
- 120 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces (2 cm)
- 200 g ripe tomatoes, quartered, deseeded
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 1 tsp baharat spice mix (see tip) (optioneel)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g cucumber, diced (5 mm)
- 80 g pomegranate seeds (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1073 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Guacamole
5 min
Puttanesca Penne
50 dk
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 dk
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Tabbouleh
2 Std. 15 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min