Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1997 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1j
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Crab Briks
35 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Soubise Sauce
30 menit
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min