Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh mint, leaves only
- 70 g olive oil
- 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
- 250 g red onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 20 g balsamic vinegar
- 125 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2888 kJ / 690 kcal
- Eiwitten
- 33.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 55.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Keema with Peas
1h
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Chicken in Yoghurt
1h
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Lamb Korma
4h
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Quick Lamb Dhansak
50min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Beef Korma
2h 25 min
Chicken Saag
50min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min