Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 Std. 55 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 Std.
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min