Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken breasts
- 2000 g boiling water
- 15 g olive oil
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 120 g leeks, sliced (1 cm)
- 1 garlic clove, sliced
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 1 bay leaf
- 2 sprigs fresh rosemary
- 100 g pearl barley, soaked overnight, then rinsed and drained
- 140 g carrots, sliced (5 mm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g fresh baby spinach
- 75 g frozen peas
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 628 mg
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 dk
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Scotch Broth
1 Std.
Irish stew
1 godz. 30 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 dk