Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g onions, quartered
- 160 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
-
160
g swede, cut in pieces (3 cm)
of 160 g turnips, cut in pieces (3 cm) - 500 g lamb meat, diced (1 cm)
- 80 g pearl barley, rinsed
- 1000 g vegetable stock
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 100 g frozen green peas
- 1 bunch fresh parsley leaves, chopped (approx. 10-15 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1350 kJ / 322.7 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 435 mg
Alternatieve recepten
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 dk
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken and Barley Stew
50 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min