Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g sweet potatoes, cut in pieces
- 210 g dessert apples, diced (1 cm)
- 2 tsp curry powder
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp paprika
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 15 g tomato purée
-
100
g red split lentils
of 100 g long grain rice - 900 g vegetable stock
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- sour cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1 godz. 20 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min