Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumb Topping
- 2 slices wholemeal bread, cut in pieces (approx. 90 g)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 75 g grated mozzarella
Gnocchi
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 shallots, halved (approx. 100 g)
- 10 g olive oil
- 750 g passata
- 1 ½ Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp caster sugar
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh spinach
- water, for cooking
- 1000 g gnocchi
- 75 g grated mozzarella
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Bean Enchiladas
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 dk
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20min
Tuna Pasta Bake
1sa
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Nacho Gratin
1sa
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min