![Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47EA5E07-7EEE-49F7-A4F2-D27E01E3007C/Derivates/D86768A4-6ED3-412E-8937-FC2EC766C7BF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Colourful Quinoa Salad
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Springtime Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1hod. 15min
Courgette and Feta Risotto
30min