Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 21.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 dk
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min