![Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FF4B5C1-DCDA-4D95-858B-DA31455FB45E/Derivates/C392E34D-33B7-4397-A671-648378F28F0A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Springtime Risotto
55 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Fennel Risotto
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min