Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30min
Root Vegetable Gratin
1h
Pea and Mint Risotto
40min
Springtime Risotto
55min
Asparagus Risotto
45min
Fennel Risotto
35 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min