
Apparaten en Accessoires
Springtime Risotto
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
carrots cut in pieces120 g
-
fennel bulbs cut in pieces100 g
-
fresh green peas shelled150 g
-
red radishes quartered150 g
Pesto
-
fresh basil10 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Risotto
-
water500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice250 g
-
vegetable stock800 g
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
336 kcal /
1411 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
40 g
Vezels
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Risotto
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland