Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g spring onions, cut in pieces, (approx. 6 onions)
- 15 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 garlic clove
- 450 - 500 g judion butter beans, drained (1 x 660 g jar)
- 35 g lemon juice
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for sprinkling
- 1 tsp tahini
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ bunch fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Houmous
13 Std. 30 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min