Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
-
40
g unsalted butter, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing
of 40 g lard, diced, frozen for 20 minutes, plus extra for greasing - 150 g wholemeal flour
- 2 Tbsp water, ice cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 1 garlic clove
- 60 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 25 g olive oil
- 70 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 50 g frozen green peas
- 50 g leeks, sliced (1 cm)
- 50 g grated mozzarella
- 10 cherry tomatoes, halved
- 120 g soy cream
- 2 large eggs
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg, or to taste
- ¼ tsp dried oregano
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Vegetable Tart
1h 15min
Polenta with Ratatouille
1小时 20 分钟
Lentil moussaka
2h 20min
Potato Curry
12h 50 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min