Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
of 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 dk
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Butterbean and Feta Burgers
1sa 30 dk
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa