Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
- 2 shallots (approx. 60 g), halved
- 40 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 30 g pine nuts
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g white wine, dry
- 820 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled -
700
g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
of 700 g turnip greens, cut in pieces (1 cm) - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1714 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min