Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1852.8 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetarian Chilli
35 min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min