Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 64.1 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1852.8 mg
Alternatieve recepten
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min