Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g red onions, quartered
of onions, quartered - 5 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut in pieces
of tinned chopped tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 150 g tinned sweetcorn, drained
- 480 g tinned kidney beans, drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 6 vegetarian sausages (300-400 g)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
of fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 13.3 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato Curry
30 menit
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 menit
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Potato Curry
12h 50min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Tortilla with Spanish Salsa
1j 10 menit
Vegetable Stroganoff
30 menit
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Chick Pea Curry
35 Min