Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2459.8 mg
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Pasta and Chickpea Salad
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min