Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 2459.8 mg
Alternatieve recepten
Vegetable pasta sauce
40 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Baby-friendly Spiced Prawns and Rice
45 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Vegetarian Chilli
35 dk
Vegetable pasta sauce
40 dk
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min