Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 2200 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 600 g water (see tip)
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 4 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g unsalted butter, diced
- 120 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 414 kJ / 99 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 928 mg
Alternatieve recepten
Tomato sauce
40 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Gluten-free Bread Sauce
35 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Creamy Tomato Soup
25min
Vegetable Soup
35 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min