Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 709 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Lentil Soup
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Sweet Potato Curry
30min