Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 709 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Sweet Potato Curry
30 Min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Vegetarian Chilli
35 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 Min