Apparaten en Accessoires
Reuben's Stew
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
4 portions
Ingrediënten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optioneel) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
505 kJ /
121 kcal
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
8.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Raw
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 Std. 5 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Quinoa Broth
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min