Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Stroganoff
30min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Tofu stew
30min
Veracruz Fish
30min
Spirulina Ice Cream
16 Std. 10 Min
Chickpea Gratin
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 min