Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel Risotto
35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Carrot and Ginger Soup
5min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Green Bean Pizza
3 Std.
Puy Lentil Dip
45 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min