Reuben's Stew
TM6 TM5 TM31

Reuben's Stew

4.1 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 340 g tomatoes, halved
  • 140 g cauliflower florets, cut in pieces
  • 170 g red peppers, deseeded and quartered
  • 15 g cooked beetroot, pickled
    of 120 g beetroot, raw
  • 2 Tbsp olive oil
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Voeding
per 1 portion
Calorieën
505 kJ / 121 kcal
Eiwitten
2.8 g
Koolhydraten
8.8 g
Vetten
8.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten