![Reuben's Stew Reuben's Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51209B64-6EFC-4572-8930-EB85B42AA290/Derivates/489595A2-501B-473B-9CB8-B413A41EB94F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Star Burgers
20h 5 min
Paella with kidney beans
55 Min
Tofu stew
30 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Courgettes with Corn
25 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min