Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Roots
- 500 g raw beetroots (approx. 4 medium), peeled, quartered
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, halved or quartered if large
- 40 g water
- 40 g red wine vinegar
- 20 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salsa Verde
- 30 g pickled capers, drained
- 45 g cornichons, drained
- 5 g fresh mint leaves
- 15 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh basil leaves
- 65 g olive oil
- 15 g lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Lentils
- 3 garlic cloves
- 200 g dried Puy lentils
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- 1 bay leaf
- 6 sprigs fresh thyme
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 5 g olive oil
- 5 g red wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 80 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2546 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min