Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g cooked chickpeas, rinsed (drained weight)
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ Tbsp olive oil, plus 10 g
- 200 g cavolo nero, stalks removed, cut in pieces (10 cm)
- 1 garlic clove
- 80 g sun-dried tomatoes
- 20 g lemon juice
- 20 g red wine vinegar
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh mint, leaves only
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- ½ tsp chilli sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Asian Chopped Salad
20 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min