Mediterranean Pearl Barley Risotto

Mediterranean Pearl Barley Risotto

3.3 45 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • shallots (2-3 shallots)
    70 g
  • olive oil
    30 g
  • pearl barley medium, rinsed and drained
    250 g
  • dry white wine vegan
    100 g
  • water hot
    750 g
  • vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • dried thyme (optioneel)
    ¾ tsp
  • pine nuts
    40 g
  • courgettes sliced (5 mm)
    400 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, cut in strips (5 mm)
    50 g
  • almond butter
    60 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 517 kcal / 2159 kJ
Eiwitten 16 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 52 g
Vezels 8.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...