Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g shallots (2-3 shallots)
- 30 g olive oil
- 250 g pearl barley, medium, rinsed and drained
- 100 g dry white wine, vegan
- 750 g water, hot
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- ¾ tsp dried thyme
- 40 g pine nuts
- 400 g courgettes, sliced (5 mm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in strips (5 mm)
- 60 g almond butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min