Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g tofu, crumbled
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 1 tsp garlic powder
- 1 Tbsp soy sauce
- 800 g water
- 400 g onions, thinly sliced
- 650 g leeks, thinly sliced
- 80 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches saffron
- 350 g ready salted potato sticks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Creamy White Beans and Leeks
20min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Carrot and Peanut Bake
55 dk
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa