Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Fennel Apple Salad
20 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Red Cabbage
1 Std.
Colcannon
35 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min