![Creamy White Beans and Leeks Creamy White Beans and Leeks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1681643-2DD5-4720-B78E-0F0AA15CA24C/Derivates/AC1404BD-204E-49CF-8733-8EC0B06ACA8D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 450 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 50 g white wine
- 450 g tinned butter beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 50 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 9.1 g
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Cabbage
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Mushroom Stroganoff
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Mulligatawny Soup
35min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min