Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 100 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 250 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 6 sun-dried tomatoes in oil, drained, sliced (5 mm)
- 1 bay leaf
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground turmeric
- 1 Tbsp harissa (optioneel)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 800 g boiling water
- 100 g feta cheese
- 1 lemon, finely grated zest only
- 1 tsp ground coriander
- 150 g kale, shredded, large stalks removed
- 2 tsp dried fennel seeds, toasted
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Natrium
- 1041 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian Chilli
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1j 10 menit
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 menit
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 menit
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 menit
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1j
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1j
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min