Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh parsley, leaves only
- 20 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 100 g red onions, quartered
- 200 g sweet potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 - 150 g red peppers, cut in pieces (3 cm)
- 6 large eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 80 g soft goat's cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 22.4 g
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 dk
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetable Stroganoff
30 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min