
Apparaten en Accessoires
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
new potatoes halved or quartered if large750 g
-
olive oil10 g
-
dried oregano1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
water500 g
-
fresh broad beans200 g
-
frozen peas300 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)5 g
-
coconut yoghurt vegan (see tip)125 g
-
lemon juice, freshly squeezed20 g
-
fresh watercress large stalks discarded50 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
328 kcal /
1374 kJ
Eiwitten
12 g
Vetten
11 g
Koolhydraten
41 g
Verzadigd vet
7 g
Natrium
443 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Plant-based Kitchen
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland