Compatibele versies
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g new potatoes, halved or quartered if large
- 10 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 500 g water
-
200
g fresh broad beans
of frozen baby broad beans, defrosted - 300 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g fresh watercress, large stalks discarded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 443 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45p
Stuffed Portobello Mushrooms
45p
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30p
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40p
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30p
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40p
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30p
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40p
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.