Compatibele versies
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g new potatoes, halved or quartered if large
- 10 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp dried thyme
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 500 g water
-
200
g fresh broad beans
of frozen baby broad beans, defrosted - 300 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 125 g coconut yoghurt, vegan (see tip)
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g fresh watercress, large stalks discarded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 443 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 Min
Smoky Couscous Salad
20min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min