Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Edamame Beans
- 100 g edamame beans, shelled
- 1 ½ Tbsp toasted sesame oil
- 3 Tbsp soy sauce
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 lime, juice only
- 1 tsp honey
Rice and Vegetables
- 1000 g water
- 100 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 450 g butternut squash, diced (1 cm)
- 100 g pak choi, cut in lengths (2 cm wide)
- oil, for frying
- 10 cherry tomatoes, halved
- 1 avocado, sliced
- 2 spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 dk
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk