Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Edamame Beans
- 100 g edamame beans, shelled
- 1 ½ Tbsp toasted sesame oil
- 3 Tbsp soy sauce
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 1 lime, juice only
- 1 tsp honey
Rice and Vegetables
- 1000 g water
- 100 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 450 g butternut squash, diced (1 cm)
- 100 g pak choi, cut in lengths (2 cm wide)
- oil, for frying
- 10 cherry tomatoes, halved
- 1 avocado, sliced
- 2 spring onions, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Mexican Quinoa Salad
30min