Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pearled spelt
- 10 g olive oil
- 800 g boiling water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g red peppers, deseeded, cut in pieces (5 cm)
- 200 g cucumber, cut in pieces
- 2 red onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g balsamic vinegar
- 10 g red wine vinegar
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 tsp light brown sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 dk
Beetroot Salad
10 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min