Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Chicken Provencale
1 godz.
Beetroot Salad
10min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min