Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g tinned butter beans, rinsed and drained
- 100 g red peppers, quartered
- 100 g green peppers, quartered
- 100 g onions, quartered
- 70 g black olives, pitted, halved
- 50 g olive oil
- 40 g sherry vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p
Pink Salad
10 dk
Colourful Quinoa Salad
40p
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30p
Dill Stuffed Peppers
5min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Beetroot Salad
10 dk
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1hod. 35min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30p
Tomato basil chicken stew
35p
Cauliflower "Couscous" Salad
10 dk