![Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58451614-9DD7-4698-926D-72CA42C412F6/Derivates/6757B16D-8E1F-4858-A678-543DE35539E0.jpg)
Compatibele versies
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 12.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Pasta alla Norma
50min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Minestrone
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min