![Polenta with Ratatouille Polenta with Ratatouille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42B79B28-3B4D-4ADF-9570-27A21B662C24/Derivates/b1d4d4ba-9e7e-49c9-9f17-d4239b2dcba4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grated Parmesan
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces
of vegetarian hard cheese, cut in pieces
Polenta
- 180 g polenta
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
Ratatouille
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 25 g olive oil
- 200 g peppers,yellow or orange, cut in strips (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (3 mm)
- 250 g aubergines, diced (1.5 cm)
- 300 g tomatoes, quartered
- 1 pinch sugar
- 1 Tbsp dried herbes de Provence
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g cream cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1834 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 30.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.