Compatibele versies
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15 min.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.