Compatibele versies
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 46 g
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h