Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato Curry
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Seitan Chilli
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min