Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 600 g water
- 100 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40p
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Asparagus Risotto
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min