Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash, halved lengthways
- 1 Tbsp olive oil
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
- 400 g water
- 200 g quinoa
- 1 garlic clove
- 1 red onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 carrot, cut in pieces (approx. 75 g)
- 1 sweetcorn cob, kernels only
- ½ tsp ground cumin
- 20 g currants
- 30 g toasted pine nuts
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems, chopped
- 2 tsp Tamari sauce
- 2 Tbsp sunflower seeds, for sprinkling
- 70 g feta cheese, for crumbling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 12 g
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Creamy White Beans and Leeks
20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Balsamic Spelt Salad
20min
Chickpea Gratin
1sa
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1sa
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1sa