Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g quinoa
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 300 g carrots, cut in pieces
- 450 g courgettes, cut in pieces
Dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. basil, parsley)
- 40 g lemon juice
- 20 g vinegar (e.g. balsamic, cider)
- 50 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 2 pinches sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1233 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad
35p
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Colourful Quinoa Salad
40p
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45p
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30p
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Squash and Broccoli Salad
35p
Cauliflower "Couscous" Salad
10 dk