Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g quinoa
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 300 g carrots, cut in pieces
- 450 g courgettes, cut in pieces
Dressing
- 1 garlic clove
- 30 g fresh mixed herbs, leaves only (e.g. basil, parsley)
- 40 g lemon juice
- 20 g vinegar (e.g. balsamic, cider)
- 50 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
- 2 pinches sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1233 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 Min
Ratatouille
40min
Colourful Quinoa Salad
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min