Compatibele versies
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30min
Pistachio Pesto
10min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.