Compatibele versies
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g walnut halves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves (1 large handful)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 80 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 270 g risotto rice
- 620 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g Fontina cheese, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 dk
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2sa 30 dk
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30 min
Asparagus Risotto
45 dk
Curried Squash Galette
1h 20min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Pasta alla Norma
50 dk