Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2884 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 653 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3h 30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.