Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2884 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Natrium
- 653 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 Std. 30 Min