Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 500 g orecchiette pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
- 60 g almonds
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 50 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 dk
Mushroom Stroganoff
30 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Risotto with Broccoli Rabe
30 dk
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 dk
Asparagus and Pea Pasta
20min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 dk
Halloumi Salad
20min
Pasta and Chickpea Salad
25 dk
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min