Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for cooking pasta
- 500 g orecchiette pasta
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh basil leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, halved, deseeded (if desired), to taste
- 60 g almonds
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 avocados, ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 50 g olive oil
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Broccoli Sauce
35 dk
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 dk
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min