Compatibele versies
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta and Filling
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 20 fresh basil leaves, plus extra for serving
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 16 conchiglioni rigati (large pasta shells)
- water, for cooking pasta
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 125 g mozzarella, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2813 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 39.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Halloumi Salad
20min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min