Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Cheddar cheese, reduced fat, cut in pieces (2 cm)
- 1 slice wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 900 g water
- 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
- 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
- 230 g macaroni pasta
- 2 garlic cloves
- 30 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 600 g skimmed milk
- 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 tomatoes, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1668 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goat's Cheese Pie
1h 10 min.
Vegetarian Chilli
35 min
Tuna Pasta Bake
1h
Toad in the Hole
1h
Vegetable pasta sauce
40 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1j 15 menit
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Baked Penne with Vegetables
1sa 5 dk
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1j 15 menit
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min