
Apparaten en Accessoires
Vegetable pasta sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (optioneel) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (optioneel)
Voeding per 1 portion
Calorieën
121 kcal /
506 kJ
Eiwitten
5 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
3.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland