Compatibele versies
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g pine nuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 60 g onion, halved
- 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 150 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 10 - 12 fresh sage leaves, to taste
- 600 g liquid chicken stock
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2607.9 kJ / 623.3 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1106.3 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Chilli Con Carne
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1 Std. 40 Min