Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

4.5 234 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • pine nuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • fresh parsley cut in pieces
    20 g
  • onion halved
    60 g
  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    150 g
  • risotto rice
    250 g
  • fresh sage leaves to taste
    10 - 12
  • liquid chicken stock
    600 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • unsalted butter diced
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1106.3 mg
Eiwitten 25.3 g
Calorieën 2607.9 kJ / 623.3 kcal
Vetten 24.4 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraten 70 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...