![Petits Pois and Pancetta Risotto Petits Pois and Pancetta Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FA1F4687-86F1-4C9E-9226-036B5568404E/Derivates/1C927985-6EC8-4556-B2D2-C061C2972927.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 200 g frozen petits pois, defrosted
- 100 g dry white wine
- 200 g risotto rice
-
450
g vegetable stock
of 450 g chicken stock - 150 g pancetta, sliced or cubed (1 cm)
-
30
g single cream
of 30 g unsalted butter, diced - 2 - 3 pinches ground black pepper
- 5 - 10 fresh mint leaves, chopped, to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2357 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 33.8 g
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Asparagus Risotto
45min
Chilli Con Carne
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40p
Courgette and Feta Risotto
30min