Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 40 g shallots, halved
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 200 g frozen petits pois, defrosted
- 100 g dry white wine
- 200 g risotto rice
-
450
g vegetable stock
of 450 g chicken stock - 150 g pancetta, sliced or cubed (1 cm)
-
30
g single cream
of 30 g unsalted butter, diced - 2 - 3 pinches ground black pepper
- 5 - 10 fresh mint leaves, chopped, to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2357 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 33.8 g
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Chilli Con Carne
35min
Mushroom Risotto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pea and Mint Risotto
40min
Asparagus Risotto
45min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min