Baby Peas and Pancetta Risotto

Baby Peas and Pancetta Risotto

4.7 47 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)
    3 oz
  • shallots halved
    2 oz
  • olive oil plus extra to fry
    2 oz
  • frozen baby peas defrosted, divided
    7 oz
    7 oz frozen peas, defrosted, divided
  • dry white wine
    2 oz
  • arborio rice
    7 oz
  • chicken stock paste
    2 tsp
  • water
    16 oz
  • pancetta diced (¼ in.)
    5 ½ oz
    5 ½ oz ham, diced (¼ in.)
  • cream
    1 oz
    1 oz unsalted butter
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    ¼ tsp
  • fresh mint leaves chopped
    5 - 10
  • salt to season, to taste
    ⅛ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 625.4 kcal / 2616.8 kJ
Eiwitten 19.1 g
Vetten 36.8 g
Koolhydraten 50.9 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 11.5 g
Natrium 651.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...