Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Basque Chicken
1h 10min
Béchamel Sauce
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Spidey Chicken à la King
40 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Ratatouille
40 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Cauliflower Gratin
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min