Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1316 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Turkey Chili
45 min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
50min
Ratatouille
40min
Twice Baked Cheese Soufflés
1j 25 menit
Cauliflower Cheese Bake
1j 25 menit